Schoolgids

OBS de Pionier is een veilige en betrokken school voor alle leerlingen, ouders en medewerkers. In onze schoolgids kunt u alles lezen over onze school, van de lesmethoden tot de zorg voor onze kinderen en de overgang naar het voortgezet onderwijs.

Deze schoolgids is geschreven om u te helpen bij de keuze van een school. Scholen verschillen tegenwoordig steeds meer: in manier van werken, in sfeer en in wat kinderen leren.Scholen hebben verschillende kwaliteiten.Deze informatiegids geeft aan waar de school voor staat, zodat u weet “waar u ons op kunt aanspreken”.

Heel fijn dat ik via de schoolgids meer te weten ben gekomen over de lesmethoden waar Rosalyn dagelijks mee te maken heeft in de klas. Zo begrijp ik als vader heel goed aan wat voor opdrachten ze werkt en oefen ik bijna elke week ook zelf met haar.

Kees, vader van Rosalyn